Velkommen til Adventurelinjen

Adventurelinjen

Gå på eventyr i dig selv

På Adventurelinjen på Laursens Realskole kan du glæde dig til at blive udfordret på din evne til at samarbejde, på din fysik og på din mentale styrke. Du får et år med aktiviteter, der udfordrer og udvikler dig både sportsligt, socialt og fagligt.

Foruden Adventure-fag har du også undervisning i en række almene fag, og vi har tilrettelagt undervisningen med henblik på, at du afslutter skoleåret med 10. klasses afgangsprøver i fagene dansk, engelsk og matematik samt eventuelt tysk eller fransk

Vi vægter team-samarbejde højt på linjen. Derfor vil vi i løbet af året arbejde ud fra forskellige holdsammensætninger, hvor hver enkelt skal bidrage med sine stærkeste sider og hjælpe sine holdkammerater.

Du behøver ikke selv at medbringe udstyr på Adventurelinjen. Skolen har grej, så alle har mulighed for at låne.

Hvem vælger Adventurelinjen?

På Adventurelinjen vil du møde andre elever, som elsker at bevæge sig, at samarbejde og at udfordre både sig selv og andre. Samtidig ønsker mange at hæve deres faglige niveau i de almene fag. En del af eleverne kommer også, fordi de ønsker et år med nye kammerater og lærere, så de kan udvikle sig personligt – og dermed blive mere modne og klar til livet efter grundskolen.

Stærkt sammenhold

Med X-house har vi vores helt eget ungdomshus med et super fedt miljø – tæt på byens mange muligheder og skønne natur.

Hverdagen i X-house bygger på et unikt fællesskab på Adventurelinjen, men også med de andre klasser og dermed på tværs af linjer. Du kan læse mere om fælles aktiviteter, årgangsfester med mere her.