Det faglige på Adventurelinjen

Adventurelinjen

Tid til både fart og fordybelse

På Adventurelinjen er det vores målsætning at give dig kvalificeret træning i adventuredisciplinerne. En træning, som er med til at danne og udvikle grundlaget for dit kendskab til og fordybelse i de forskellige discipliner. Du får også indsigt i, hvordan man planlægger sin træning målrettet mod fx et adventureløb.

Det er vigtigt for os, at du opnår teknisk og sikkerhedsmæssig indsigt i de enkelte discipliner. Men lige så vigtigt er det, at du tilegner dig bevidsthed om idrættens betydning for sociale relationer samt kropslig og mental sundhed.

skemaet har vi 9 timers Adventure om ugen.

Den boglige faglighed

Foruden Adventure-fag har du også en kvalificeret og målrettet undervisning i en række almene fag, og vi har tilrettelagt undervisningen med henblik på, at du afslutter skoleåret med 10. klasses afgangsprøver i fagene dansk, engelsk og matematik samt eventuelt tysk eller fransk

Vi lægger vægt på, at du arbejder lige så seriøst med den boglige faglighed som med Adventure-fagene – ud fra det niveau, du kommer til os med. Målet er løbende fremskridt på det faglige område.