Det solrige Athen

Studielinjen

Det klassiske Athen

I oldtidens Grækenland – og i oldtiden generelt – var Athen et kraftcenter for kultur, videnskab og filosofi. Tag med på en tur, hvor du får mulighed for både at opleve historiens vingesus, opleve det moderne Athen og dyppe tæerne i den Saroniske Bugt.

Vi bor på tremandsværelser, hvor morgenmaden er inkluderet, og hotellet har tagterrasse og udsigt til Akropolis. Det ligger i gåafstand til alle seværdigheder samt til restauranter, cafeer og den gamle bydel – Plaka’en.

Besøg på Akropolis

Akropolis (Græsk acro, Høj, polis, by) betyder bogstaveligt Højeste by. På Akropolis i Athen, som rejser sig inde midt i byen, ligger Parthenon, som er et af de mest berømte og beundrede bygningsværker fra antikken, og det regnes for højdepunktet i græsk arkitektur.

Vi skal naturligvis besøge Akropolis, men også på en byrundtur med guide og på cykeltur ud til Athens riviera, hvor du får mulighed for at bade ved stranden. Desuden byder turen på besøg på et lokalt marked og en græsk kaffesalon, ligesom du kan shoppe både i den gamle bydel og på Athens hovedstrøg Ermou, hvor du finder mærkevarebutikker.

Glæd dig til at nyde Lycabettos Hill, som har en fantastisk udsigt over Athen i solnedgang – og til fællesskabet over maden på de hyggelige, græske restauranter om aftenen.