Det faglige på Fodboldlinjen

Fodboldlinjen

Stærke personlige kompetencer

På Fodboldlinjen vil du opleve, at vi arbejder med at skabe et godt sammenhold. Du skal fx lære at tage ansvar både for dig selv og holdet i forberedelserne til fodbold på et højt niveau.

Derfor forventer vi, at du er engageret, udfordringsparat, pligtopfyldende – og også gerne humoristisk. Så tilbyder vi dig et super skoleår, hvor udvikling af selvstændighed, modenhed, parathed, ansvar, glæde og humor følges ad med faglighed inden for både fodbold og andre fag.

Garvede trænere

Træningen bliver varetaget af Tom Søjberg og Michele Demontis, som begge har mange års erfaring som divisionstrænere på seniorplan. De ved med andre ord, hvad der skal til for at slå igennem, når man går fra ungdomsfodbold til seniorfodbold. Tom har desuden været instruktør på DBUs A-licens-uddannelse og har selv UEFA pro-licence.

Træning og faciliteter

På Fodboldlinjen har du ni timers træning om ugen fordelt på to morgentræningspas og en middagstræning. Vi benytter VSKs rigtig gode faciliteter, og træningen foregår både på græsbaner, kunstgræsbaner og indendørs.

Vi lægger vægt på højt humør i træningen, samtidig med at vi har en seriøs træningskultur. Målet er at give dig et rigtig sjovt år med masser af nye kammerater, men vi forventer også, at du deltager aktivt i træning og kamp med det mål at blive en bedre fodboldspiller.

Du vil få karakter for din indsats til fodbold, som vi til dels giver ud fra dit fodboldmæssige niveau, men i lige så høj grad ud fra hvor aktivt, engageret og humørfyldt, du deltager i træning og kamp.

Turneringer

Vi deltager hvert år i Skoleligaen; en landsdækkende turnering kun for fodboldklasser, som sikrer et godt niveau. Her har vi hold i skoleliga 1 og skoleliga 2, så der er plads til både elitespillere og breddespillere. Derudover deltager klassen hvert andet år i ISF-cuppen, hvor vi spiller mod andre fodboldklasser fra hele landet, og vinderskolen kvalificerer sig til VM i skolefodbold.

Til træning og kamp vægter vi teknik, taktik og mentaltræning højt. Gennem skoleåret vil du blive bedre til at forstå og udføre spillet via træning, grundig vejledning og tydelighed.

Du kan læse mere om Skoleligaen her.

Klassen vandt i maj 2022 Danmarksmesterskabet i Skoleliga 1. Se billederne her.