Linjefag på Studielinjen

Studielinjen

Fra Esport til Scien10fic

Linjefagene på Studielinjen giver dig masser af mulighed for at sammensætte et skema, hvor du både styrker din almene faglighed og kan fordybe dig i særlige interesseområder. Lige nu kan du vælge mellem:

Esport & Gaming

Esport er et inkluderende fællesskab, hvor der på linjen er plads til både øvede og nybegyndere. Du vil få mulighed for at dyrke din interesse i et fællesskab, hvor vi har fokus på holdånd og samarbejde. Udover træning i spil, vil en stor del af undervisningen også fokusere på teambuilding, kommunikation, fysisk træning og kost.

Fitness & Crossfit

Fitness er for dig, der elsker at få sved på panden og for dig, der ønsker at udfordre dig selv i et bredt udvalg af fitnessgrene. Uanset hvilket niveau du kommer med, sætter vi en ære i at gøre dig endnu dygtigere.

#ForståDinVerden

#forstådinverden er for dig, der interesserer dig for den verden du lever i. Du synes historie og samfundsfag er væsentligt, og du er nysgerrig efter at lære mere om dagens nyheder end bare de store overskrifter.

Fransk

For dig, der har haft fransk tidligere og gerne vil holde det ved lige eller forbedre det.

Idræt og bevægelse

For dig, som har lyst til et 10. kl. år med fokus på bevægelse og engagement.

Mediefag

Mediefag er et linjefag, hvor vi er fælles om at have interesse for medier og
mediernes betydning og muligheder i vores hverdag.

Projektfag

Projekfag er for dig, der brænder for tingene og gerne vil udvikle dine innovative evner og snuse til rollen som projektkoordinator/-leder.

Scien10fic

Scien10fic er for dig, der har lyst til at arbejde med naturfag på en anden måde, end du måske har gjort tidligere.

Tysk

For dig, der har haft tysk tidligere og gerne vil holde det ved lige eller forbedre det.